El Tjek

Hvorfor skal der laves el tjek ved hushandler?

Ved evt. brand, forårsaget af en ulovlig “gør-det-selv” installation, som kan bevises med brandtekniske undersøgelser, dækker forsikringen ikke! Det er altid brugeren/ejeren, som har ansvaret for boligens el-installationers tilstand/lovlighed.
Få udført et el-tjek, for at undgå ubehagelige overraskelser i form af: ildebrande, stød, dødsfald og dyre erstatningssager m.v..

Bestil et el-tjek – Brædstrup, Klovborg, Tørring, Silkeborg, ring til os på 75 76 13 11 – Pris kun 1200 kr. hos Højbergs El

Eleftersyn Aarhus

Vi samarbejder med flere partner om at udføre el-tjek og er tilmeldt til el eftersyns.dk

Fra 1. maj 2012 skal der i forbindelse med hushandler udarbejdes en el eftersynsrapport, hvis der skal tegnes en ejerskifteforsikring. EL-SYN/ELTJEK/ el eftersyn er et installationseftersyn, der gennemføres for at fastlægge den eksisterende installations tilstand, typisk i forbindelse med ejendomshandel/boligskifte. ELSYN/ ELTJEK er udviklet i samarbejde med sikkerhedsstyrelsen.

Klik ind på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside og læs om de seneste meldinger fra Justitsministeriet, her er også en samling af relevant information på området.

Læs mere her og bestil.

Eleftersyn

Skriv et svar