El vagt Brædstrup, Klovborg, Lund, Horsens

El-vagten udføre alle akutte el opgaver i Brædstrup, Horsens, Klovborg, Lund
Elektriker døgnvagt 70 23 2133

Velkommen til Højbergs El el-vagt samt el døgnvagten.
Skadeservice / Håndværker vagten services telefon 70 23 21 33 akut elektriker til landbrug, dambrug, industri, ved brand og lign.Speciale i hurtig udrykning. Kort ventetid på reparationer hele døgnet, dog mod forhøjet takster 1600 kr incl moms.
Vi arbejder målrettet med at denne ventetid bliver så kort som muligt. El-vagten fra Højbergs el Horsens sætter stor pris på en god personlig kontakt til alle vores kunder ,har du et specialet el problem, så finder vi en løsning. Du vil på vort hoved side finde alt relevante oplysning som du ikke kan se her – se mere på www.el-tech.dk Elvagten hjælper med alle el-tekniske løsninger både for enhver og offentlige bygninger samt for alle private, landbrug, dambrug, industri m.m. Så ring til din elvagten akut på 70 23 21 33.El-vagten sammenarbejder med både tømrer og el installatører samt vvs, vi har en stribe af stabile dygtige håndværkere, som står klar til at hjælpe. Vi tilbyder Akut el-hjælp uden for normal arbejdstid til alle, alle dage.

Vi bruger ris og ros fra vores kunder til at udvikle og optimere virksomheden, således at vi er under konstant udvikling. Og bedst muligt kan hjælpe netop dig.

Elvagten er der altid, på akut vagt telefon 70 23 21 33 akut elektriker vagt.
se www.el-tech.dk hvis du vil vide mere.

 

Skriv et svar